Sisällöntuotanto

Etsitkö sisällöntuottajaa, joka kirjoittaisi nopeasti tekstit yrityksesi verkkosivuille?  Kenties yrityksesi nettisivut ovat jääneet päivittämättä, ja olet lykännyt uuden sisällön kirjoittamista yrityksen nettisivuille pitkään — kaikille kirjoittaminen ei ole helppoa.

Kuitenkin on erittäin tärkeää, että yrityksen nettisivuja päivitetään säännöllisesti. Moni potentiaalinen asiakas ei vaivaudu edes ottamaan selvää yrityksen tuotteista ja palveluista, jos nettisivujen ylläpito näyttää unohtuneen viime vuosina. Myös työnhakijat hankkivat nykyään tietonsa yrityksistä lähinnä yrityksen nettisivujen välityksellä.

Helpoimmin saat yrityksen nettisivut päivitetyksi, kun tilaat sisällön ammattitaitoiselta kirjoittajalta, joka on tottunut kirjoittamaan nettiin. Sisällöntuotanto on helposti ulkoistettavissa monien muiden yrityksen toimintojen tavoin.

Yrityksen nettisivujen sisältö kannattaa tilata minulta kolmen syyn takia:

  • sisältö on valmiiksi hakukoneoptimoitua
  • sisällön kieliasu on moitteetonta
  • sisältö on myyvää

Hakukoneoptimointi tarkoittaa sitä, että kirjoittaessani tekstejä ajattelen suomalaisten tapaa käyttää Google-hakukonetta hyväkseen. Tämän ansiosta yrityksesi nettisivut tulevat hakutulosten kärkeen, kun mahdolliset asiakkaat vasta kartoittavat mahdollisia palveluiden ja tuotteiden toimittajia — vaikka he eivät edes tietäisi yrityksesi nimeä hakukonetta käyttäessään.

Yrityksen nettisivujen sisällön on syytä olla hyvää suomea. Nettisivujen kieliasu vaikuttaa yrityskuvaan –kirjoitusvirheet ja kieliopilliset kömmähdykset antavat helposti kuvan huolimattomasta yrityksestä. Kaikkia asiakkaita tämä ei varmasti häiritse. Kuitenkin useimmat yrittäjät haluavat varmasti mahdollisimman paljon asiakkaita. Tämän vuoksi yrityksen nettisivujen kieliasuun on tärkeää kiinnittää huomiota.

Yrityksen nettisivut eivät ole itsetarkoitus, niiden tarkoitus on nimittäin lisätä myyntiä. Tämän vuoksi sisällön on oltava markkinointi- ja myyntihenkistä. Hyvä sisältö perustelee lukijalle, miksi hänen kannattaa valita juuri tämä yritys huolehtimaan tarpeidensa täyttämisestä. Tämän vuoksi yrityksen nettisivujen on keskityttävä asiakkaaseen, asiakkaan ongelmiin ja niiden ratkaisuun.

Mainokset

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s